PRIKBORD

 

Wanneer er advertenties zijn, kan U deze hieronder vinden!

Adres secretariaat KCLE
Secretariaat KCLE
Brusselsesteenweg, 323 A bus 11
1410 WATERLOO
Tel. & Fax : 02/644.94.69

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Stad Gent

De Stad Gent moet regelmatig schattingen laten uitvoeren van onroerende goederen. Dat gebeurt bij een verkoop of een aankoop, zowel minnelijk als bij onteigening. Ook bij het sluiten van andere zakelijke en persoonlijke rechten is een schatting nodig.

 

Het patrimonium van de Stad Gent is heel divers: van bouw- bedrijfs- en landbouwgronden, restgronden, gronden voor tuinuitbreidingen tot woonhuizen, administratieve, industriële en multifunctionele goederen, monumenten en nog zo veel meer.

 

Om een schatter aan te duiden voor dit patrimonium lanceert de Stad Gent nu een nieuw bestek. Belangrijk hierbij zijn een snelle aanlevering van het schattingsverslag en een hoge kwaliteit van de waardebepaling.

 

Wilt u graag aan de slag voor de overheid, als een betrouwbare opdrachtgever en voelt u zich uitgedaagd door een breed en divers gamma aan opdrachten?

Surf dan zeker naar onderstaande link op het e-tendering platform. Daar vindt u het volledige bestek met alle lasten en voorwaarden terug.

Link: e- tendering:

 

 

ATTESTEN PERMANENTE VORMING

Uw inschrijving op onze evenementen gebeurde via uw elektronische identiteitskaart.
KCLE werkt hiervoor samen met Eid seminar, dit om de administratie te vereenvoudiging en om een vlottere verwerking bij het in en uit-checken te voorzien.

Uw attest permanente vorming en uw betalingsattest kan u afdrukken of archiveren op de website :

www.eidseminar.be

Nadat u zich met behulp van uw elektronische identiteitskaart of uw nationaal nummer heeft aangemeld op deze website, krijgt u uw attesten te zien, klik op “verzenden” om ze bij u via mail te ontvangen en te kunnen uitprinten.

Bij problemen mail naar :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kandidatuurstelling voor het opstellen van een lijst van gegadigden voor het uitvoeren van opmetingstaken (landmeter-expert).


AANKONDIGING VAN OPDRACHT NUTSSECTOREN


 

Afdrukken E-mail

Copyright © 2015 KCLE CRGE Tous droits réservés. Website Designed by ST-EVENT IT SOLUTIONS